1 op 1 begeleiding
Eerste Hulp Bij Opvoeden

Bij BlissCoaching weten we hoe uitdagend het gezinsleven kan zijn. Je drukke baan of onderneming, speel en sport afspraakjes, de wekelijkse boodschappen, contacten met vrienden en familie onderhouden, je to do lijst die dagelijks groeit, je kind die niet meewerkt of niet wilt luisteren. Meestal vind je daar wel een balans in en kan je het van je af laten glijden maar in sommige gevallen lukt dit niet en voel je je onzeker of je het allemaal goed doet, wil je perfectie nastreven maar kom je erachter dat dit een enorme opgave is en je het moeilijk vindt om los te laten, word je ineens wiebelig als je bekritiseerd wordt door je omgeving en wordt het allemaal te veel. Te veel ballen om hoog te houden en zou het fijn zijn om weer lucht te scheppen in je leven en in je gezin. Dat je weer vanuit plezier en ontspanning kunt opvoeden, dat je kinderen gaan meewerken zonder steeds te hoeven dreigen, dat je ballen los kunt laten en de mening van anderen er niet meer toe doen en het vanaf nu op jouw manier mag doen. Hoe fijn zou dit voor je zijn? Is het antwoord “HEEL FIJN” dan nodigt Mariska je van harte uit voor een kennismaking en de eerste stappen te zetten richting jouw verlangens en doelen.

Vul de vragenlijst in via onderstaande link en Mariska neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking

Deskundige en persoonlijke begeleiding

Ervaring en uitgebreide kennis over gezinsdynamiek

Resultaatgericht door het stellen van doelen

Kindertolk

Een kindertolk is een professional die ouders en verzorgers helpt om de verborgen betekenis achter het gedrag en de emoties van hun kinderen te leren begrijpen. Deze dienst richt zich op het ontcijferen van de unieke taal die kinderen spreken, vaak via gedragingen, verhalen maar ook lichamelijke klachten om hun diepere behoeften en gevoelens te achterhalen. Door de uitingen van uw kind te analyseren kunnen je patronen en de verborgen boodschap achterhalen. Deze inzichten worden begrijpelijk vertaald naar de ouder/verzorger. Daarnaast bieden wij begeleiding en geven we praktisch advies over hoe u kunt reageren op het gedrag van uw kind. Alles wordt in een follow up gesprek geëvalueerd om ervoor te zorgen dat de aanpak effectief is en er een positieve verandering in het gezin plaatsvindt.

Test Based Health Concept voor moeder en kind

Deze dienst in voedingssupplementen is ontworpen om moeders en kinderen te ondersteunen in het bereiken en behouden van een optimale gezondheid en welzijn. Voedingssupplementen zijn aanvullende  producten die essentiële voedingsstoffen bevatten zoals vitamine, mineralen, omega-3 vetzuren en meer. Ze zijn een waardevolle aanvulling op een gezond dieet, vooral tijdens periodes van groei, zwangerschap en borstvoeding.

BlissCoaching biedt optimale voedingsondersteuning van hoge kwaliteit die speciaal is samengesteld om te voorzien in de unieke voedingsbehoeften van moeder en kind. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk op voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen voor de gezonde ontwikkeling van de baby. Onze supplementen kunnen helpen bij het verminderen van tekorten en het ondersteunen van een gezonde zwangerschap.

Voor kinderen vanaf 3 jaar bieden wij speciale supplementen die bijdragen aan een gezonde ontwikkeling en het versterken van het immuunsysteem. Dit is waardevol tijdens de eerste jaren van hun leven. In het team van BlissCoaching ontvang je deskundig advies om je te helpen kiezen bij de juiste supplementen op basis van behoeften en levensfase. We waarborgen de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen zodat moeders en kinderen producten van de beste kwaliteit krijgen.

Plan je kennismaking

Onze deskundige coaches staan klaar om de wereld van uw kinderen te onthullen, de emoties en behoeften begrijpen die ze misschien niet met woorden kunnen uiten. Met ons aan uw zijde, krijgt u inzicht in de gedachten van uw kind en kunt u de band met hen versterken. Wij bieden een veilige ruimte voor u en voor uw kind om gehoord te worden. Investeer in hun toekomst door effectieve communicatie te stimuleren. Maak vandaag nog de eerste stap naar een diepere connectie met uw kind via BlissCoaching

Reviews

Mariska heeft mij geholpen om de diepere betekenis achter het gedrag van mijn kinderen te ontdekken en om mijn eigen reactie en gedrag te begrijpen en te veranderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer begrip en harmonie is in ons gezin en dat de spanningen die er waren verdwenen zijn. Ik kan het kindertolktraject echt aanbevelen aan andere ouders die soms worstelen met de opvoeding van hun kinderen. Het heeft mij geholpen om mijn kinderen beter te leren begrijpen en om een sterker en liefdevoller gezin te zijn.

Bij deze onwijs lieve vrouw (kindertolk) geweest om te weten te komen waar het gedrag van mijn zoontje van 9 vandaan kwam. Zij heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Heb ook regelmatig kippenvel gekregen wat voor mij een bevestiging was dat we in de juiste hoek zaten qua overdenken. Héél blij met onze gesprekken. Veel "oh ja" momenten mogen beleven hierdoor. Dankjewel lieve Mariska. Héél blij met jou en je inzichten.