Over Mariska

Welkom bij BlissCoaching, voor bewust ouderschap en stralende kinderen.

BlissCoaching is een welzijnsorganisatie die zich richt op het verbeteren van levenskwaliteit door middel van coaching en begeleiding. Ze helpen ouders en verzorgers inzicht te krijgen in hun emoties, behoeften en relaties, waardoor ze een diepere verbinding en welzijn kunnen bereiken in alle facetten van het leven en dat van hun kinderen. Met deskundige coaches streven ze naar positieve relaties en geluk binnen het gezin.

Het is 2017 en ik rij in de auto naar een opleiding. Ineens wordt het zwart voor mijn ogen, mijn ademhaling en hartslag gaan omhoog, brok in de keel en een zwaar benauwd gevoel overvallen mij. Te lang te sterk geweest!

Dit was een begin van een burn-out en tevens een begin van een bijzondere reis als moeder en vrouw.

Hi, ik ben Mariska, 41 jaar, moeder van 2 prachtige pubers, half spiritueel en met beide benen op de grond. Wat ik vooral geleerd heb is loskomen van perfectie, dat de mening van anderen er niet toe doen en meer verbinden met mijn kinderen waardoor ze wel gingen luisteren. Hoe je dat doet, ga ik je uiteraard leren. Als pedagoog, opvoedexpert met HSP-specialisatie en17 jaar ervaring gun ik jou ook meer plezier en vanuit ontspanning te kunnen opvoeden. We gaan vooral praktisch aan de slag. Jij en jouw gezin zijn uniek en je kunt het maar 1 keer doen als moeder.

Wacht niet te lang om hulp in te schakelen want niet alles waait vanzelf over. 

Lieve groet,
Mariska

Onze speerpunten

DSC07068

BlissCoaching staat voor jouw en je gezin klaar!

Onze deskundige coaches staan klaar om de wereld van uw kinderen te onthullen, de emoties en behoeften begrijpen die ze misschien niet met woorden kunnen uiten.