Over ons

Welkom bij BlissCoaching, waar we de magie van kindertolken onthullen.

BlissCoaching is een welzijnsorganisatie die zich richt op het verbeteren van levenskwaliteit door middel van coaching en begeleiding. Ze helpen ouders en verzorgers inzicht te krijgen in hun emoties, behoeften en relaties, waardoor ze een diepere verbinding en welzijn kunnen bereiken in alle facetten van het leven en dat van hun kinderen. Met deskundige coaches streven ze naar positieve relaties en geluk binnen het gezin.

Welkom bij BlissCoaching, waar we de magie van kindertolken onthullen. Toegewijde experts begrijpen dat kinderen een eigen en unieke taal spreken “een taal van emoties, verlangens en behoeften”. Met onze kindertolk dienst, brengen we deze taal tot leven, helpen we ouders en verzorgers dieper inzicht te krijgen in hun kinderen en bouwen we sterke bruggen van begrip en verbinding binnen gezinnen. Laat je begeleiden op een reis van ontdekking en groei, waar liefde en begrip de sleutels zijn tot een bloeiende relatie met uw kind. Welkom bij een wereld van inzicht en verbinding bij BlissCoaching.

Het is 2017 en ik rij in de auto naar een opleidersdag. Ineens wordt het zwart voor mijn ogen, mijn ademhaling en hartslag gaan omhoog, brok in de keel en een zwaar benauwd gevoel overvallen mij.
Dit was een begin van een meltdown en tegelijk een begin van mijn reis als moeder en vrouw.
Welkom, ik ben Mariska van der Heiden, 41 jaar, moeder van 2 prachtige spiegelkinderen en zelf al vroeg betrokken bij vroeg-kinderlijktrauma waarbij ik al vroeg in mijn leven heb besloten dat ik alles zelf moet doen in het leven en hierbij niemand nodig heb. Ik heb heel veel geld uitgegeven aan coaching, cursussen en opleidingen en wil deze kennis en inspiratie graag doorgeven aan ouders en kinderen in deze vaak drukke en moeilijke tijden. Het enige wat je hoeft te doen is open staan voor een andere kijken op de opvoeding en gedrag van je kind. Dan pas wordt het leuk en kun je niet meer anders kijken

Onze speerpunten

DSC07068

Plan je kennismaking

Onze deskundige kindertolken staan klaar om de wereld van uw kinderen te onthullen, de emoties en behoeften begrijpen die ze misschien niet met woorden kunnen uiten.