Podcast

Deze podcastserie biedt een intieme kijk op het moederschap in al haar facetten. Luister naar boeiende verhalen, tips en ervaringen gedeeld door echte moeders. Ontdek de vreugde, uitdagingen en verbondenheid van het ouderschap en laat je inspireren.

Beluister de podcast

Reviews

Mariska heeft mij geholpen om de diepere betekenis achter het gedrag van mijn kinderen te ontdekken en om mijn eigen reactie en gedrag te begrijpen en te veranderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer begrip en harmonie is in ons gezin en dat de spanningen die er waren verdwenen zijn. Ik kan het kindertolktraject echt aanbevelen aan andere ouders die soms worstelen met de opvoeding van hun kinderen. Het heeft mij geholpen om mijn kinderen beter te leren begrijpen en om een sterker en liefdevoller gezin te zijn.

Bij deze onwijs lieve vrouw (kindertolk) geweest om te weten te komen waar het gedrag van mijn zoontje van 9 vandaan kwam. Zij heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Heb ook regelmatig kippenvel gekregen wat voor mij een bevestiging was dat we in de juiste hoek zaten qua overdenken. Héél blij met onze gesprekken. Veel "oh ja" momenten mogen beleven hierdoor. Dankjewel lieve Mariska. Héél blij met jou en je inzichten.